De mâine, încep înscrierile la concursul de fotografie ”Câmpina în alb și negru”

Regulament desfășurare concurs fotografie ”Câmpina în alb și negru”

Despre:
Concursul este parte integrantă din acțiunile menite să marcheze Ziua municipiului Câmpina și este subvenționat de către Primăria Câmpina și Consiliul Local Câmpina.. Prin fotografia alb-negru se urmărește punerea în valoare a patrimoniului local, în vederea relevării unor imagini din localitate într-o manieră inedită.
Perioada de înscriere:
Fotografiile vor fi depuse personal sau prin curier la sediul Casei de Cultură ”Geo Bogza”, din strada Griviței, nr. 95, Câmpina, în intervalul 16 octombrie – 16 decembrie 2018. Fotografia va fi însoțită de numele si prenumele autorului și de numărul de telefon.
Data de desfășurare:
Vernisajul expoziției cu fotografiile primite, precum și premierea, vor avea loc pe data de 8 ianuarie 2019, cu ocazia simpozionului organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”, pentru sărbătorirea Zilei municipiului.
Condiții de participare:
Nu există limită de vârstă. Fotografiile trebuie să fie format A4, tipărite pe hârtie fotografică și să redea o imagine din Câmpina. Fiecare participant se poate înscrie cu o singură fotografie. Participanții trebuie să aibă domiciliul în localitatea Câmpina,.fapt care va fi dovedit cu prezentarea cărții de identitate, odată cu depunerea fotografiei.
Jurizare:
Rezultate vor fi făcute publice pe 8 ianuarie 2019. Vor fi premiați (cu produse) autorii primelor 3 fotografii, care vor obține cel mai bun punctaj. Juriul va fi compus din trei persoane: un reprezentant al Primăriei, un reprezentant al Casei de Cultură și un artist plastic.
Premiile:
Pentru primiul I se vor achiziționa bunuri și produse în valoare de 500 lei, pentru premiul al II-lea, în valoare de 300 lei, iar pentru premiul al III-lei în valoare de 200 lei.
Alte considerații:
Fotografiile vor rămâne în patrimoniul Casei de Cultură, unde vor fi puse în valoare, în cadrul unei expoziții.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *